Laat uw bedrijf deelnemen aan een unieke sportieve uitdaging in Brussel!

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep jonge mensen met een passie voor sport. Tijdens onze ervaringen in bedrijven gebruikten wij reeds sport als een middel om mensen te verbinden binnenin onze teams en afdelingen. Deze positieve ervaringen zetten ons aan tot Team Challenge.

Wat is de Team Challenge?

Team Challenge bestaat uit sportwedstrijden tussen bedrijven die plaatsvinden in de regio van Brussel. Verscheidene sportevenementen worden georganiseerd doorheen het hele jaar en zo kunnen heel wat verschillende bedrijven uitgedaagd worden. Elk evenement is geconcentreerd op een bepaald domein. Het is mogelijk voor de deelnemers om hun scores bij te houden. Deze scores verschijnen uiteindelijk ook in een algemeen register dat de punten van alle deelnemende bedrijven inhoudt.

Tot wie richt de Team Challenge zich?

De Team Challenge is bestemd voor bedrijven. Elke firma of afdeling kan één of meerdere ploegen van 8 spelers inschrijven. De samenstelling van een ploeg staat niet vast, d.w.z. dat die kan wijzigen in functie van de verschillende sportactiviteiten. Supporters zijn ook welkom!

Waar speelt de Team Challenge zich af?

De toernooien vinden plaats in Brussel en nabije omstreken. Om een gezellige en aangename sfeer te verzekeren, hebben wij voor u kwaliteitsvolle infrastructuren uitgekozen.

Wanneer vindt de Team Challenge plaats?

De vier toernooien vinden ’s avonds na 6 uur plaats tijdens weekdagen. Een challenge bestaat uit vier evenementen verspreid over verschillende maanden of over het hele jaar.

Welke diensten zijn beschikbaar voor de ploegen?

De Team Challenge is een ‘gebruiksklare’ dienst. Wij reserveren voor u de zalen en wij zorgen ook voor de ontvangst en begeleiding op de dag van het toernooi. Het toezicht van een scheidsrechter, indien nodig, wordt verzekerd door professionals die verbonden zijn aan de infrastructuur waar het evenement zal plaatsvinden. Ook de verzekering en foto’s behoren tot onze verantwoordelijkheid. Al onze evenementen eindigen met een buffet voor alle deelnemers. Voor informatie voor en na het evenement kan u ook op ons rekenen.

Waarom zou ik mijn bedrijf inschrijven voor de Team Challenge?

Sport brengt mensen op een geweldige manier samen binnen een bedrijf. De deelnemers zullen moeten samenwerken om een gezamenlijk doel te bereiken, waar hiërarchie niets mee te maken heeft. Daarom is elk toernooi een mooie kans om de team spirit te versterken. Gepaste communicatie, zelfvertrouwen, jezelf overtreffen; uit sporten kan men heel waardevolle lessen trekken: het heeft een positieve en directe invloed op goede communicatie, efficiënt werken en ook het bedrijf zelf, vanbinnen en vanbuiten.

Is het mogelijk om een bedrijf slechts voor één evenement in te schrijven?

Natuurlijk is dat mogelijk. Vanaf begin februari is de kalender voor 2016 beschikbaar op onze website. Het is echter niet mogelijk om in het algemene register opgenomen te worden als uw bedrijf slechts aan één wedstrijd deelneemt. Dit klassement is enkel bestemd voor de teams die op vier of meerdere wedstrijden aanwezig zijn.

Gebeuren alle wedstrijden enkel tussen bedrijven?

Wij werken aan een oplossing voor individuele bedrijven die graag evenementen willen bijwonen die enkel voor hun werknemers zijn bestemd.